PIPERA
First Estates Villas

First Estates Villas este un complex exclusivist de 20 de case, construite după cele mai înalte standarde de confort și calitate, în cea mai atractivă zonă din nordul Bucureștiului.

Case de
Vanzare Pipera

finalizare

0

case

0

SUPRAFAȚĂ m2

0

Locuri de parcare

0

350.000 – 500.000 Euro + TVA Ofertă prelansare: 300.000 Euro + TVA

Prețuri

350.000 – 500.000 Euro + TVA Ofertă prelansare: 300.000 Euro + TVA

Noua ta casĂ

CONFORT DURABIL ÎNTR-O COMUNITATE SELECTĂ

În polul de business din nordul Bucureștiului, unde eleganța urbană se împletește armonios cu natura, dezvoltăm un proiect imobiliar de excepție: First Estates Villas.

Acest ansamblu exclusivist constă în 20 de vile de lux, fiecare proiectată cu o atenție minuțioasă la detalii, pentru a oferi un standard de viață superior. Prevăzut să fie finalizat în toamna anului 2024, First Estates Villas reprezintă o oportunitate remarcabilă pentru cei care își doresc o locuință de familie într-unul dintre cele mai selecte cartiere ale capitalei.

Locația asigură confortul și liniștea necesare unui spațiu rezidențial select, dar și conexiuni rapide cu clădirile de birouri din polul de business Pipera și mall-uri și centre comerciale, centre educaționale de top, spații de relaxare&SPA, restaurante și cafenele.

Fiecare casă este un exemplu de eleganță și inovație. Dotările includ sisteme moderne de încălzire și răcire pasivă, asigurând un confort termic optim tot anul, cu costuri reduse de întreținere. Tehnologia ecologică este completată de panourile fotovoltaice, care contribuie la un stil de viață sustenabil și eficient energetic.

Securitatea este o prioritate la First Estates Villas. Accesul controlat cu barieră și sistemul de supraveghere video asigură liniștea și siguranța rezidenților.

First Estates Villas se adresează celor care caută un refugiu rafinat, sustenabilitate și confort în inima unuia dintre cele mai prestigioase cartiere ale Bucureștiului. Este o invitație într-un spațiu exclusivist, unde fiecare detaliu a fost gândit pentru a oferi o experiență de locuire de neegalat, fără a pierde legătura cu infrastructura de business, educațională și comercială a nordului Capitalei.

BENEFICII

FIRST ESTATES VILLAS

Pompe de căldură

Sistem de pompe de căldură geotermală pentru independență energetică.

Panouri fotovoltaice

Energie verde pentru încălzirea și răcirea eficientă a locuințelor.

Fațadă ventilată

Soluție modernă, sustenabilă și estetică de ventilare eficientă a fiecărei vile.

Răcire pardoseală

Sistem de răcire pasivă a spațiilor din locuință, cu eficiență ridicată.

Placare travertin

Piatră naturală pentru o armonie perfectă cu mediul înconjurător.

Finisaje premium

Calitatea construcției fiecărei vile este completată de finisaje de top.

Viziunea noastrĂ
Vrem să creăm un standard de lux sustenabil și inovator prin First Estates Villas. Ne propunem să oferim fiecărei familii un spațiu rezidențial select în nordului Bucureștiului, unde designul rafinat întâlnește tehnologia ecologică avansată. Fiecare vilă reflectă angajamentul nostru pentru calitate, confort și respect pentru mediu. Dorim să construim nu doar case, ci un stil de viață exclusivist, într-o comunitate sigură și armonioasă, unde fiecare moment este de neuitat.
Despre dezvoltator

First Estates este un dezvoltator imobiliar de prestigiu, remarcându-se în industria imobiliară prin numeroase proiecte deosebite. Cu un portofoliu diversificat, First Estates aduce pe piață ansambluri rezidențiale caracterizate prin calitate, design modern și o atenție deosebită acordată clienților, principii ce definesc și First Estates Villas.

Parteneri

Atât în ceea ce privește materialele de construcții, instalațiile, finisajele, cât și designul interior, am optat pentru colaborarea cu parteneri de prestigiu, recunoscuți la nivel național și internațional, printre care se numără VEKA, UPONOR, KNAUF și DELTA STUDIO.

Certificare BREEAM
Obținerea certificării BREEAM* va confirma performanțele ecologice ale First Estates Villas, prin respectarea principiilor dezvoltării sustenabile și a impactului asupra mediului înconjurător. Soluțiile și inovațiile implementate reprezintă un avantaj substanțial pentru proprietarii și locatarii vilelor, atât din punct de vedere al valorii investiției, cât și la nivel de eficiență și confort.

*în curs de certificare

The Art of Living

Property Gallery

Group One is excited to present this exeptional property in the prestegious location of Miami. Designed by Lucy De Vito and built in the 2020 to a very high standard, this spectacular residence has been thoughtfully designed for family living in an uncluttered and special space.

Schedule a Tour

Insterested in our properties? Do not hesitate and book a viewing. We have a large selection of
options available.

[contact-form-7 id="1259" title="Schedule a Tour Popup"]

Localizare strategică

VOLUNTARI, ILFOV

galerie

Viitoarea ta casă te așteaptă

Vila Tip A

FIRST ESTATES VILLAS

Parter

Cu o suprafață utilă de peste 52mp, parterul vilei tip A include zona de living & dining, o bucătărie spațioasă de aproape 8mp și un grup sanitar de 2.51mp. Această secțiune a casei este prevăzută cu un hol de peste 10mp și spații de depozitare facile!

Etaj

Nivelul superior al vilei tip A este proiectat pentru a se potrivi unei familii numeroase sau persoanelor care apreciază spațiul generos și au adesea vizitatori. Această arie a locuinței include 3 dormitoare spațioase, 2 băi generoase și un dressing separat, pentru ținute gândite în intimitate.

Vila Tip B

FIRST ESTATES VILLAS

Parter

Cu o suprafață utilă ce depășește 52mp, parterul vilei tip B adăpostește de asemenea o zonă de living și dining open space. Bucătăria încăpătoare de 8mp și baia de 2,51mp garantează confortul tău. Această parte a casei dispune de un hol de peste 10mp și spații de depozitare accesibile.

Etaj

Etajul vilei tip B a fost proiectat cu grijă pentru a satisface nevoile unei familii extinse sau pentru cei care apreciază întâlnirile frecvente cu prietenii și familia. În acest spațiu generos, beneficiezi de 3 dormitoare primitoare, 2 băi spațioase și un dressing separat.

PARTENERI

FIRST ESTATES VILLAS

FIRST ESTATES VILLAS

COMPLETEAZĂ FORMULARUL

Vrei să te bucuri de confort și intimitate, într-o vilă selectă situată în cea mai atractivă și dinamică zonă din nordul Bucureștiului? Contactează-ne acum pentru mai multe detalii!

CERE OFERTĂ